Чувствам се длъжен да информирам бъдещите собственици на МиТо, че ако вземете един шублер и измерите разстоянието на фугите при задните фарове, то ще откриете, че има разлика м/у лявата и дясната с 2мм.Ей тия немци не са добре.Другото , което видях от някакво ревю по телевизията е, че на предните седалки кожата отзад долу ниско не била зашита или залепена отдолу и ако си завреш разбираш ли ръката под седалката може да дръпнеш кожата нагоре и да видиш дунапрена отдолу.И последното беше, че се появи кондензация във фаровете, след като я прекара през автомивката.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Всичко за Алфа Ромео МиТо
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеТъпото е, че Поло ГТИ ще е с 1,4 турбобензин 180 коня и 0-100 км/ч за 6,9 сек. Май сме изостанали....MiTo 1.4 155
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеsen7, явно аз съм смахнат, ама такива неща ме побъркватособено това за фугата и за конденза
п.с. за това ли избра да се занимаваш с дизайн ?мене ме нема, в целата схема........
Comment
-
Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщениеНяма нищо лошо в това да се стремиш към перфекционизъм , стига да си подготвен да се провалиш.И аз мразя някакви малки работи да ми развалят цялостния кеф, но чак да меря с шублер големините на фугите на колата - това е прекалено за мен.
п.с. за това ли избра да се занимаваш с дизайн ?
Виждали ли сте отблизо последната С класа на Мercedes? Tолкова тъпо са измислили предния капак и калниците, че фугата минава по-цялата дължина на предницата и е толкова голяма, че спокойно мога да си пъхна кутрето вътре.
В Aston Martin всички фуги ги мерят с шублер преди да излезе колата от завода, ама то и затова цената им е такава.
За обикновени коли, нещата описани по-горе от колегата са просто смешни.
Сещам, че в Audi Bild бяха класирали Audi Q7 V12 TDI пред Porsche Cayenne Turbo S, забележете, само и единствено заради по-ниския разход на Q7 и малко по-големия багажник.
Просто защото нямаше други параметри, по които да е по-добро от Porsche-то.
Всеки си ги гласи нещата както му изнася, нЕма да се нервите.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщениеЧувствам се длъжен да информирам бъдещите собственици на МиТо, че ако вземете един шублер и измерите разстоянието на фугите при задните фарове, то ще откриете, че има разлика м/у лявата и дясната с 2мм.Ей тия немци не са добре.Другото , което видях от някакво ревю по телевизията е, че на предните седалки кожата отзад долу ниско не била зашита или залепена отдолу и ако си завреш разбираш ли ръката под седалката може да дръпнеш кожата нагоре и да видиш дунапрена отдолу.И последното беше, че се появи кондензация във фаровете, след като я прекара през автомивката.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеДържа да ви уведомя че освен това с кожата на седалките другите две неща не ги намерих. Но колко хора си бъркат под седалката. Ще ме накарате да взема едно БМВ и да му открия двайсетина недоправици. Явно швабата си е шваба- т.е швайне- дай му да плюе това което не е немско. Кой знае какво МиТо са взели и колко са го търсили да е такова.
Там имаше и сравнение на 147 Фейс ,1чка и Опел Астра,естествено Алфата е последна.Най-дразнещото в статията беше ,че всъщност Алфата и Опела са с 1,9 JTD 150 ,ма според редакторите нещо тоя на Алфа не го бивало толкова,колкото ополския.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Не казвам, че има недоправки в митото или че няма неща които леко дразнят, но картината не е лоша. Между другото това под седалката не го бях заглеждал, но и това не го видях. Вероятно ако се возят хора отзад от краката може да се откача.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Денис Покажи съобщениеAlfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Първоначално публикувано от ilin4o Покажи съобщениене искам да се притесняваш след 2 месеца ще излезе мито 220hp сметни си ти секундитеArena Coast Customs
Comment
Comment